KCAL
KALORİ HESAPLAMA FORMU





HESAPLA

-

BLOG

Adrese Teslim Diyet Yemek Servisi Nedir?

Adrese Teslim Diyet Yemek Servisi Nedir?

 

Günümüzün en popüler kelime üçlüsü nedir diye sorsak herhalde birincisi geçmişten bugüne değişmeyen Napolyon Bonapartın

‘‘Para para para’’ sözü ikincisi ise diyet yemek servisidir

 

Peki ama nedir bu adrese teslim diyet yemek servisi?

 

Kısaca tüm öğünlerinizin sizin için önceden planlanması,  pişirilmesi ve paketlenip yemeğe hazır bir şekilde adresinize teslim edilmesidir.

 

Peki sistem Nasıl işler?

Yemeklerinizin size göre planlanması için önce diyetisyen ile  görüşüp vücut analizinizi gerekirse kan tahlillerinizi yaptırıp beklentilerinizi anlatırsınız. Alınan sonuçlara göre gün içinde tüketmeniz gereken protein, karbonhidrat ve yağ değerleriniz belirlerlenir. Sonra mutfak ekibi o günün menüsünü sizin ihtiyacınız olan miktarlara göre tartıp paketler.  Tabi bu arada yemediğiniz ya da yemeniz gereken şeyler olursa menü buna göre güncellenir.

 

 

Diyet yemek servisinde önemli olan sadece sadece kalori hesabı yapmak yerine yemeklerin protein karbonhidrat ve yağ değerlerini göz önünde bulundurmaktır. Bu sayede aç kalarak ve lezzetsiz öğünler tüketerek kilo vermek yerine vücudunuzu  besleyerek sağlıklı bir şekilde forma girersiniz.

 

Adrese teslim diyet yemek servisinde gün boyunca tüketmeniz gereken yemekler ana ve ara öğünler şeklinde planlanır. Günlük almanız gereken tüm öğünler bir arada paketlenir ve sabah saatlerinde adresinize teslim edilir

 

Sağlıklı beslenmede yemeklerin  içerdiği besin değerleri kadar tüketildiği saatler de önem taşımaktadır. Bu yüzden adrese teslim diyet yemek servisinde evinizden çıkmadan günlük ihtiyacınız olan tüm öğünleri size ulaştırılır. Böylelikle gün içinde farklı lokasyonlarda olsanız bile tüm öğünleriniz yanınızda olur. Öğün atlamak zorunda kalmazsınız ve  yemeklerinizi tam saatinde yiyebilirsiniz. Adrese teslim diyet yemek servisinde kullanılan kaplar ısıtılabilir özellik taşımaktadır. Bu sayede dilerseniz öğünlerinizi kolaylıkla ısıtarak sıcak bir şekilde tüketebilirsiniz. Isıtılan yemeğin formunu koruması için ızgara gibi kuru yemekler yerine özel pişirme yöntemleriyle kendi suyunda pişen yemeklerden oluşan menüler plamlanır.

Tüm bunları sağlayan bir yemek firmasından hizmet alıyorsanız. doğru yerdesiniz demektir.

Bir sonraki yazıda sağlıklı beslenme ve sporun uyumundan bahsetmeyi düşünüyoruz. Tekrar buluşmak üzere sevgiler

 

 

 

 

Kurumsal İşbirliklerimiz

Sipariş Ver